Галиваи ЕООД е официален сервиз, лицезиран на марки като: DIGITRONIC, BRC, ROMANO, LOVATO, VEGA, BARDOLINI Извършваме продажба, монтаж и сервизиране на газови инжекциони / газови уредби / агу, на територията на гр. София За последното десетилетие сме монтирали над 3700 газови системи. Довреиха ни се и редица собственици на луксозни и мощни автомобили. За контакти: Тел.: 0897 25 27 27 Адрес на сервиза: гр. София, кв. Горубляне, ул. Павел Красов 24 https://gazserviz.net
  • 4 people like this
  • Cars and Vehicles / Автомобили и превозни средства
  • Газови инжекциони Галивани ЕООД
  • 0897252727
  • гр. София, кв. Горубляне, ул. Павел Красов 24
Social Links
More Stories